Skip to content

Евролибералите одлучно за почеток на преговори со Република Северна Македонија до крајот на годината

Евролибералите одлучно за почеток на преговори со Република Северна Македонија до крајот на годината

Успесите во решавањето на проблемите со соседите имаат далекусежни последици. Сите ние, вклучително и нашите партнери од Франција од партијата на претседателот Макрон, тоа мора да го поддржиме и да
Прочитајте повеќе