Skip to content

Дејанчо Цветановски, член на ИО на ЛДП, на Конференцијата “No Democracy Without accountability” во Брисел

Дејанчо Цветановски, член на ИО на ЛДП, на Конференцијата “No Democracy Without accountability” во Брисел

Во периодот од 16 до 19 Септември 2019 год., членот на Извршниот одбор на Либерално-демократската партија, г-динот Дејанчо Цветановски, оствари работна посета на Брисел, Белгија. Во рамките на посетата присуствуваше
Прочитајте повеќе