Skip to content

Можеме!

Можеме!

Либерално-демократската партија е дел од коалицијата “Можеме” под реден број 3 на гласачкото ливче. Кандидати за пратеници од ЛДП се:✅ Моника Зајкова во 1 изборна единица✅ Зоран Павловски во 2 изборна единица✅ Боби
Прочитајте повеќе