Skip to content

ЛДП на сите граѓани им ги честита успешно спроведените парламентарни избори.

ЛДП на сите граѓани им ги честита успешно спроведените парламентарни избори.

Почитувани, Либерално-демократската партија на сите граѓани им ги честита успешно спроведените парламентарни избори. Во услови на пандемија докажавме дека можеме да спроведеме избори по сите здравствени протоколи и европски стандарди.
Прочитајте повеќе