Skip to content

Граѓанското движење на ЛДП и ДОМ на локалните избори во Штип за кандидат за градоначалник ќе го номинираат Ванчо Санев.

Граѓанското движење на ЛДП и ДОМ на локалните избори во Штип за кандидат за градоначалник ќе го номинираат Ванчо Санев.

ЛДП и ДОМ го објавуваат својот кандидат за градоначалник на Штип. Граѓанското движење на ЛДП и ДОМ на локалните избори во Штип за кандидат за градоначалник ќе го номинираат Ванчо
Прочитајте повеќе

ЛДП и ДОМ го номинира Славе Петрески за кандидат за градоначалник на Прилеп

Во Прилип, промовирано граѓанското движење на ЛДП и ДОМ. Претставен и кандидатот за градоначалник, бизнисменот Славе Петрески. #приклучисе  
Прочитајте повеќе

Отворивме партиските простории на ЛДП во Прилеп

Во Прилеп ги отворивме партиските простории на ЛДП.  Граѓанското движење на ЛДП и ДОМ следната недела ќе ги промовира кандидатите за градоначалник и листата за советници за Прилеп и регионот.
Прочитајте повеќе

Граѓанската коалиција на ЛДП и ДОМ на локалните избори во Гевгелија за свој кандидат за градоначалник ќе го номинираат бизнисменот Виктор Петков

 ЛДП и ДОМ го објавуваат својот прв кандидат за градоначалник. Граѓанската коалиција на ЛДП и ДОМ на локалните избори во Гевгелија за свој кандидат за градоначалник ќе го номинираат бизнисменот
Прочитајте повеќе