Skip to content

Потпишан договорот за Движењето “ОДЛУЧНО ЗА ПРОМЕНИ“

Потпишан договорот за Движењето “ОДЛУЧНО ЗА ПРОМЕНИ“

  Денес, ЛДП и ДОМ го потпишаа договорот за коалиција, формирајќи го “Движењето ОДЛУЧНО ЗА ПРОМЕНИ” со кое ќе настапиме на претстојните локални избори. Со над 50 кандидатски листи, со
Прочитајте повеќе