Skip to content

Средба Милевски-Брнз

Средба Милевски-Брнз

Претседателот на ЛДП и Министер во Владата на Р.С. Македонија, Горан Милевски, оствари средба со Амбасадорката на Соединетите Американски Држави Н.Е. Кејт Мари Брнз. На средбата е разговарано за проектите
Прочитајте повеќе