Skip to content

Храбра визија за просперитетна, правична и одржлива иднина како програмски правци со либерални мерки и решенија

Храбра визија за просперитетна, правична и одржлива иднина како програмски правци со либерални мерки и решенија

Храбра визија за просперитетна, правична и одржлива иднина како програмски правци со либерални мерки и решенија кои се однесуваат на секој граѓанин, беа усвоени викендов во Охрид од страна на членовите
Прочитајте повеќе

Одговорноста за злоупотребите на Онкологија има име и презиме

Одговорноста за злоупотребите на Онкологија има име и презиме Изразуваме голема загриженост во однос на вознемирувачките информации изнесени во медиумите за препродажбата на лекови и оставање на болните од карцином
Прочитајте повеќе