Skip to content

(ВИДЕО) Интервју на Зајкова за Frontline: Македонија е лидер на Балканот во развојот на мултиетничкото општество

(ВИДЕО) Интервју на Зајкова за Frontline: Македонија е лидер на Балканот во развојот на мултиетничкото општество

„Сите сме граѓани на оваа земја и сите нè засега во какви услови ќе живееме и во какво општество ќе живееме. Македонија е лидер на Балканот во развојот на мултиетничкото
Прочитајте повеќе