ДОКОЛКУ ИМАТЕ ПРЕДЛОГ КОЈ БИ МОЖЕЛ ДА БИДЕ СОСТАВЕН ДЕЛ ОД ПРОГРАМАТА НА ЛДП 

(Кликнете тука за да ја пополните формата)

___________________________________________________________________________________________________

Погледни ја брошурата на мобилен (скенирај го QR кодот со твојот мобилен телефон):

___________________________________________________________________________________________________

Брошура – каталог (Кликни да прелисташ)

___________________________________________________________________________________________________

Брошура (Кликни да отвориш)

___________________________________________________________________________________________________ 

Фото галерија