Skip to content

Честит 22 роденден ЛДП!

Честит 22 роденден ЛДП!

Либералната демократија е за човековите права и слободи, каде индивидуата е во центарот на интерес. Слобода, рамноправност, толеранција, човекови права, економија базирана на либерални принципи, каде пазарот ги одредува односите,
Прочитајте повеќе