Skip to content

СЈАЈОТ против бедата или БИТОЛА против (не)битола

СЈАЈОТ против бедата или БИТОЛА против (не)битола

Сте ние кои живееме овде, а и сите кои заминаа надвор, се горди на родниот град. Кажуваат дека имаат прекрасен Широк Сокак, убав Пелистер, супер Шеталиште, многу клавири, конзулати, гостопримство,
Прочитајте повеќе