Skip to content

ЛДП ќе бара првото поглавје кое ќе се отвори во пристапните разговори со ЕУ да биде за екологија.

ЛДП ќе бара првото поглавје кое ќе се отвори во пристапните разговори со ЕУ да биде за екологија.

На трибината во Битола „Размислувај различно, либерално кон Европа”, лидерот на ЛДП и министер за локална самоуправа Горан Милевски нагласи дека отворањето на поглавјето за екологија ќе овозможи побрзо отворање
Прочитајте повеќе