Skip to content

ЛДП во Кочани: Трибина “Размислувај различно“

ЛДП во Кочани: Трибина “Размислувај различно“

Вчера вечер (04.12.2019), во Кочани се одржа трибина на Либерално-демократската парија, на која како панелисти настапија Претседателот на ЛДП, Горан Милевски, како и Потпретседателите Јулиана Николова и Зоран Шапуриќ. На
Прочитајте повеќе