Skip to content

И ЛиДеМ со поддршка на одлуката на ИО на ЛДП за самостоен настап на локалните избори

И ЛиДеМ со поддршка на одлуката на ИО на ЛДП за самостоен настап на локалните избори

Извршен одбор на ЛиДеМ: Извршниот одбор на младите со јасен став за поддршка на Либерално демократска партија за самостоен настап на идните локални избори. Се подготвуваме за идни делувања.
Прочитајте повеќе

Форумот на жени на ЛДП со поддршка за самостојниот настап на партијата на престојните локални избори

Централниот одбор на Форумот на жени на ЛДП даде целосна поддршка на предлог – одлуката на Извршниот одбор на ЛДП, партијата самостојно да настапи на претстојните локални избори. #ЛДПнаИзбори
Прочитајте повеќе