Skip to content

ЛДП оди самостојно на локални

ЛДП оди самостојно на локални

ЛДП донесе одлука на локалните избори да настапува самостојно Централниот одбор на Либерално-демократската партија донесе одлука партијата на следните локални избори, кои треба да се одржат во 2021 година, да
Прочитајте повеќе