Skip to content

Деспина Смилковска: Жените веќе не се само домаќинки, туку успешни личности кои подеднакво ги покажуваат и докажуваат своите способности и квалитети.

Деспина Смилковска: Жените веќе не се само домаќинки, туку успешни личности кои подеднакво ги покажуваат и докажуваат своите способности и квалитети.

Корона-кризата ни покажа дека жените можат и секогаш се во првите борбени редови. Жените веќе не се само домаќинки, туку успешни личности кои подеднакво ги покажуваат и докажуваат своите способности
Прочитајте повеќе

Ина Ѓозо: Жените можат да бидат дел и од “класичните” машки професии.

Жени во автомобилска индустрија? Само 25% од вработените во автомобилска индустрија се жени. Ина Ѓозо е студентка на Машински факултет, смер моторни возила.Амбициозната Ина секој ден докажува дека жените можат
Прочитајте повеќе

Итна седница на управниот одбор на LIBSEEN по повод наводниот “non-paper” за прекројување на границите на Балканот

Четврток, 15.04.2021 Дејанчо Цветановски, член на Извршниот одбор на ЛДП и член на Управниот одбор на ЛИБСЕН, заедно со Емил Кирјас, потпретседател на Либералната Интернационала (Liberal International), присуствуваа на итната
Прочитајте повеќе