Skip to content

Потпретседателката и пратеничка од ЛДП, Моника Зајкова, гостинка во “Утрински брифинг“ на Слободна ТВ

Потпретседателката и пратеничка од ЛДП, Моника Зајкова, гостинка во “Утрински брифинг“ на Слободна ТВ

Прочитајте повеќе

Генералниот секретар Мојсоски дел од едукативната активност “Имаш став“

Генералниот секретар на ЛДП, Боби Мојсоски беше дел од одржанатаедукативната активност „#ИмамСтав!“. #Имамстав претставува симулација на процесот на разгледување предлог-закон во рамките на Собранието на Република Северна Македонија. На оваа
Прочитајте повеќе

Изјава на Претседателот Милевски за ТВ Тера – Битола: Зошто ЛДП се одлучи за самостоен настап

Прочитајте повеќе

Потпретседателката Зајкова, во мисија на ОБСЕ за следење на изборите во Р. Бугарија

Денес, потпретседателката на ЛДП, Миника Зајкова, како дел од делегацијата на Парламентарното собрание на ОБСЕ (ПС на ОБСЕ), учествува во мисијата за набљудување на парламентарните избори во Република Бугарија. Во
Прочитајте повеќе