Skip to content

Изборно Собрание на ОО на ЛДП Аеродром

Изборно Собрание на ОО на ЛДП Аеродром

ОО на ЛДП Аеродром спремна за локалните избори. На 28.04.2021 година се одржа 7-то изборно Собрание на општинската организација на ЛДП од Аеродром преку видеоконференциска врска. Со нови сили и
Прочитајте повеќе