Skip to content

Пратениците од ЛДП, ДС и ДОМ со ургентно писмо до шефот на државата Стево Пендаровски

Пратениците од ЛДП, ДС и ДОМ со ургентно писмо до шефот на државата Стево Пендаровски

Петмина пратеници од ЛДП (Моника Зајкова и Боби Мојсоски), ДС (Павле Трајанов) и од ДОМ (Маја Морачанин и Мирослав Богдановски) ја алармираа јавноста и му пишаа ургентно писмо на шефот
Прочитајте повеќе