Skip to content

Гласно НЕ за амнестија на бесправната градба (Валентин Груевски)

Гласно НЕ за амнестија на бесправната градба (Валентин Груевски)

ЛЕГАЛИЗАЦИЈА Првиот закон за легализација во 2011 година, предизвика многу контроверзии во јавноста и многу различни размислувања за неговата применливост, за неговата успешност и за неговата неопходност за  донесување во
Прочитајте повеќе