Skip to content

Шапуриќ: Една изборна единица значи демократизација, застапеност и поголема вредност на секој глас на граѓаните

Шапуриќ: Една изборна единица значи демократизација, застапеност и поголема вредност на секој глас на граѓаните

Потпретседателот на ЛДП, Зоран Шапуриќ: “Една изборна единица значи демократизација, застапеност и поголема вредност на секој глас на граѓаните“ Извор: Утрински брифинг, Слободна ТВ
Прочитајте повеќе

Милевски: Треба да имаме национална стратегија за важните реформи во земјата

Претседателот на ЛДП и Министер за локална самоуправа, Горан Милевски, гостин во емисијата “Само вистина“ на Канал 5.
Прочитајте повеќе