Skip to content

Зајкова на средба со сенаторот Михаил: Поддршката од Романија е важна за европските процеси

Зајкова на средба со сенаторот Михаил: Поддршката од Романија е важна за европските процеси

Пратеничката и потпретседателка на ЛДП, Моника Зајкова на работна посета во Букурешт, Романија се сретна со Сенаторот Раду-Михаи Михаил, кој е координатор за надворешни работи на УСР и член на
Прочитајте повеќе