Skip to content

Валентин Груевски, член на ИО на ЛДП и Претседател на Советот на општина Битола, гостин во емисијата “Директно“ на ТВ Тера

Валентин Груевски, член на ИО на ЛДП и Претседател на Советот на општина Битола, гостин во емисијата “Директно“ на ТВ Тера

Валентин Груевски, член на ИО на ЛДП и Претседател на Советот на општина Битола, за сработеното во овој мандат, за започнатите и идните проекти, за претстојните локални избори “Директно“ на
Прочитајте повеќе