Skip to content

Форумот на жени на ЛДП на средба со Фридрих Науман Фондацијата

Форумот на жени на ЛДП на средба со Фридрих Науман Фондацијата

Претседателката на Форумот на жени, Билјана Аврамоска Ѓореска и Генералната секретарка на Форумот на жени на ЛДП, Евдокија Тасевска остварија работен состанок со Мартин Коте, Регионален Директор за Југоисточна Европа
Прочитајте повеќе

Жената може да биде успешна и во семејството, и во кариерата и во политичкиот живот

“Како што може жената да биде успешна во семејството, исто така подеднакво може да биде успешна во кариерата и во политичкиот живот“. #Жениполитичарки! Марина Чорбеска (Marina Corbeska) – членка на
Прочитајте повеќе

Жените имаат сила, знаење и моќ!

Жените имаат сила, знаење и моќ! #Жениполитичарки! Tatjana Gacova – членка на Извршниот одбор на Форум на жени-Либерално демократска партија и портпаролка на Либерално Демократска Партија ЛДП
Прочитајте повеќе

Само со меѓусебна поддршка, ние, жените, можеме да постигнеме уште повеќе и уште подобро!

Само со меѓусебна поддршка, ние, жените, можеме да постигнеме уште повеќе и уште подобро! #Жениполитичарки! Violeta Zdravkovska – членка на Извршниот одбор на Форум на жени-Либерално демократска партија
Прочитајте повеќе

Успехот е подеднаков за сите!

Успехот е подеднаков за сите! #Жениполитичарки! Андријана Цветановска (Andrijana Cvetanovska) – членка на Извршниот одбор на Форум на жени-Либерално демократска партија
Прочитајте повеќе

Претседателот на ЛДП, Горан Милевски, гостин во “Тема на денот“ на ТВ Сител

Претседателот на ЛДП, Горан Милевски, гостин во “Тема на денот“ на ТВ Сител: “Дали локалните избори се тест за стабилноста на владината коалиција?“
Прочитајте повеќе

Промоција на нови простирии на ОО на ЛДП Аеродром

Во рамките на активностите на ЛДП, ги отворивме новите простории во Аеродром кои ќе се користат и за граѓанското движење на ЛДП и ДОМ.  
Прочитајте повеќе

Во Битола, ЛДП и ДОМ го претставија граѓанското движење на центарот (фотогалерија)

Вчеравечер во Битола беше промовирано граѓанското движење на Центарот, кое на претстојните локални избори ќе настапи под мотото “Излези од маглата“, а на кое, меѓу другите, зборуваа Валентин Груевки, претседател
Прочитајте повеќе

Обраќање на претседателот на Либерално-демократската партија, Горан Милевски, на промоцијата на новото граѓанско движење на ЛДП и ДОМ

Обраќањето на претседателот на Либерално-демократската партија, Горан Милевски, на промоцијата на новото граѓанско движење на ЛДП и ДОМ.
Прочитајте повеќе

Дел од атмосферата на промоцијата на новото граѓанско движење на центарот на ЛДП и ДОМ (Фотогалерија)

Прочитајте повеќе