Skip to content

Зајкова: Сложените билатерални проблеми бараат и доследно спроведување.

Зајкова: Сложените билатерални проблеми бараат и доследно спроведување.

Моника Зајкова, Потпретседателка на Либерално-демократската партија, гостинка во “Утрински брифинг“ на СлободнаТВ. “Сложените билатерални проблеми бараат и доследно спроведување“
Прочитајте повеќе