Skip to content

Моника Зајкова, Пратеник и Потпретседател на ЛДП, за измените на Законот за субвенциониран студентски оброк

Моника Зајкова, Пратеник и Потпретседател на ЛДП, за измените на Законот за субвенциониран студентски оброк

Ако сме наполно свесни дека младите се нашата иднина а студентите се најблизу до неа, каква ќе биде таа иднина, во голема мера зависи од тоа каква сегашност сме им
Прочитајте повеќе

Форум на жени на ЛДП: Конфренција на тема „Иницијатива 50% родова еднаквост“

Викендов во Охрид, организација на Либералниот Институт Скопје и Фондација Борис Дивковиќ од Босна и Херцеговина се одржа конфренција на тема „Иницијатива 50% родова еднаквост“, на која присуствуваа 20 жени
Прочитајте повеќе