Skip to content

Зајкова-Мојсоски: Потребно е да се најде заеднички јазик. Оваа резолуција може да биде прифатена од страна на сите политички партии.

Зајкова-Мојсоски: Потребно е да се најде заеднички јазик. Оваа резолуција може да биде прифатена од страна на сите политички партии.

Денес пратениците Моника Зајкова и Боби Мојсоски, присутвуваа на презентација на предлог-резолуцијата „за македонските државни позиции во однос на евроинтеграциите и непринципиелните блокади од Бугарија“ од страна на пратеникот на опозициската
Прочитајте повеќе