Skip to content

ЛДП ги поддржува барањата на здруженијата на граѓани за организирање на јавна расправа по предлог-законот за управување со отпад.

ЛДП ги поддржува барањата на здруженијата на граѓани за организирање на јавна расправа по предлог-законот за управување со отпад.

ЛДП ги поддржува барањата на здруженијата на граѓани за организирање на јавна расправа по предлог-законот за управување со отпад. Предлог – законите за управување со отпад и за управување со
Прочитајте повеќе