Skip to content

15-то изборно Собрание на Либерално-демократската младина

15-то изборно Собрание на Либерално-демократската младина

Младите либерал демократи се ре-екипираат. Викендов се одржа 15-то изборно Собрание на Либерално-демократската младина на кое присутните делегати бираа ново раководство кое ќе ја предводи ЛиДеМ во наредниот период. За
Прочитајте повеќе