Skip to content

Изборно Собрание на ЛиДеМ – 2021

Изборно Собрание на ЛиДеМ – 2021

Изминатиов викенд, во Охрид, Либерално демократската младина го оддржа своето редовно 15-то изборно Собрание. Во рамките на свечениот дел, пред присутните делегати се обратија  претседателот на Либерално демократската партија, Горан
Прочитајте повеќе