Skip to content

Промоција на граѓанско движење ЛДП и ДОМ

Промоција на граѓанско движење ЛДП и ДОМ

Имаме чест и задоволство да Ве поканиме да бидете дел од настанот за промоција на новото граѓанско движење на центарот на кој ЛДП и ДОМ ќе потпишат декларација за отвореност
Прочитајте повеќе