Skip to content

Дел од атмосферата на промоцијата на новото граѓанско движење на центарот на ЛДП и ДОМ (Фотогалерија)

Дел од атмосферата на промоцијата на новото граѓанско движење на центарот на ЛДП и ДОМ (Фотогалерија)

Прочитајте повеќе

Реакција по повод предлог законските измени за отворени листи на локалните избори

ЛДП прва во јавноста го промовира предлогот за отворени листи на локалните избори и затоа имам обврска да го искоментирам финалниот предлог на големите партии. Барањето за 3% освоени гласови
Прочитајте повеќе