Skip to content

Обраќање на претседателот на Либерално-демократската партија, Горан Милевски, на промоцијата на новото граѓанско движење на ЛДП и ДОМ

Обраќање на претседателот на Либерално-демократската партија, Горан Милевски, на промоцијата на новото граѓанско движење на ЛДП и ДОМ

Обраќањето на претседателот на Либерално-демократската партија, Горан Милевски, на промоцијата на новото граѓанско движење на ЛДП и ДОМ.
Прочитајте повеќе