Skip to content

Во Битола, ЛДП и ДОМ го претставија граѓанското движење на центарот (фотогалерија)

Во Битола, ЛДП и ДОМ го претставија граѓанското движење на центарот (фотогалерија)

Вчеравечер во Битола беше промовирано граѓанското движење на Центарот, кое на претстојните локални избори ќе настапи под мотото “Излези од маглата“, а на кое, меѓу другите, зборуваа Валентин Груевки, претседател
Прочитајте повеќе