Skip to content

Претседателот на ЛДП, Горан Милевски, гостин во “Тема на денот“ на ТВ Сител

Претседателот на ЛДП, Горан Милевски, гостин во “Тема на денот“ на ТВ Сител

Претседателот на ЛДП, Горан Милевски, гостин во “Тема на денот“ на ТВ Сител: “Дали локалните избори се тест за стабилноста на владината коалиција?“
Прочитајте повеќе

Промоција на нови простирии на ОО на ЛДП Аеродром

Во рамките на активностите на ЛДП, ги отворивме новите простории во Аеродром кои ќе се користат и за граѓанското движење на ЛДП и ДОМ.  
Прочитајте повеќе