Skip to content

Арбен Бени Шаќири: Не ми треба партиска книшка за да бидам чесен и одговорен.

Арбен Бени Шаќири: Не ми треба партиска книшка за да бидам чесен и одговорен.

Обраќање на Арбен Бени Шаќири (Arben Beni Shaqiri), кандидат за градоначалник на Град Скопје од движењето “ОДЛУЧНО ЗА ПРОМЕНИ”. Ги објасни своите мотиви за прифаќање на кандидатурата и ги повика
Прочитајте повеќе

Проф. д-р Никола Пановски: На листата ќе имаме личности со интегритет на кои струката, фамилијата и народот им се прес се а не личните интереси.

Во своето обраќање Проф. д-р Никола Пановски, кој ќе ја предводи листата за Советот на Град Скопје, меѓу другото истакна: “Доколку имаме повеќе советници во советот ќе можеме да го
Прочитајте повеќе