Во своето обраќање Проф. д-р Никола Пановски, кој ќе ја предводи листата за Советот на Град Скопје, меѓу другото истакна:
“Доколку имаме повеќе советници во советот ќе можеме да го разбиеме овој убиствен црно-бел свет на двете големи партии…”
“На листата ќе имаме личности со интегритет на кои струката, фамилијата и народот им се прес се а не личните интереси…”

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *