Skip to content

ЛДП: Јакнење на капацитетите.

ЛДП: Јакнење на капацитетите.

Ги градиме локалните капацитети на ЛДП. Викендов во Охрид, дел од советниците, избрани на последните локални избори, заедно со дел од раководството на партијата, Либералниот институт и тим на експерти
Прочитајте повеќе