Skip to content

Почина Проф. д-р Ѓорѓи Марјановиќ

Почина Проф. д-р Ѓорѓи Марјановиќ

RIP Ѓорѓи Марјановиќ Дисидент од времето на комунизмот. Еден од најпознатите професори на Правниот факултет. Основач и прв претседател на Лигата за демократија, која подоцна се соединува со ЛДП. Од
Прочитајте повеќе