Skip to content

Моника Зајкова: Средба со г. Азај Гулијев, потпретседател на Парламентарното собрание на ОБСЕ

Моника Зајкова: Средба со г. Азај Гулијев, потпретседател на Парламентарното собрание на ОБСЕ

Средба со г. Азај Гулијев, потпретседател на Парламентарното собрание на ОБСЕ и специјален претставник за Југоисточна Европа. Македонија во 2023 е претседавач на ОБСЕ што не прави креатор на политиките
Прочитајте повеќе

Претседателот на ЛДП, Горан Милевски, гостин во емисијата “24 анализа“ на ТВ24.

Претседателот на ЛДП, Горан Милевски, гостин во емисијата “24 анализа“ на ТВ24. “Што ќе значи блокадата на Собранието од страна на опозицијата?“   https://youtu.be/C-m-dFOGkCs
Прочитајте повеќе