Skip to content

Изборно Собрание на ОО на ЛДП – Крива Паланка

Изборно Собрание на ОО на ЛДП – Крива Паланка

На 13.05.2022 година, во просториите на ЛДП Крива Паланка, се одржа редовното изборно собрание на ОО на ЛДП Крива Паланка. Беше избрано ново раководство на Општинската организација кое, ширејќи ја
Прочитајте повеќе