Skip to content

Средба со Сојузот на средношколци на Македонија

Средба со Сојузот на средношколци на Македонија

Потпретседателката на ЛДП и пратеник во републичкото Собрание, Моника Зајкова, беше дел од состанокот на Сојуз на Средношколци на РСМ – Unioni i Nxënësve të Shkollave të Mesme со Премиерот
Прочитајте повеќе

Дејанчо Цветановски: Јасна и безрезервна поддршка на либералите од Европа за интерграција на Македонија во ЕУ

Изминатиов викенд, во Сараево (БиХ), како член на Управниот одбор на ЛИБСЕЕН (Liberal South East European Network), имав можност, а секако и чест, да присуствувам на конференцијата под мотото: “Европа
Прочитајте повеќе