Skip to content

ЦО на ЛДП со свои заклучоци во врска со “Фракцускиот предлог“

ЦО на ЛДП со свои заклучоци во врска со “Фракцускиот предлог“

Либерално демократската партија на седница на Централен Одбор во врска со информацијата за содржината на предлог преговарачката рамка за пристапните преговори на Република Северна Македонија со Европската Унија, предложена од
Прочитајте повеќе