Skip to content

Ристо Пенов, гостин во емисијата “Само интервју“ на Канал 5 ТВ

Ристо Пенов, гостин во емисијата “Само интервју“ на Канал 5 ТВ

Новиот министер за локална самоуправа од редовите на ЛДП, г-динот Ристо Пенов, гостин во емисијата “Само интервју“ на Канал5 ТВ 1 дел: 2 дел:  
Прочитајте повеќе