Skip to content

Моника Зајкова: Интервју за “Политика“ (Р. Србија)

Моника Зајкова: Интервју за “Политика“ (Р. Србија)

Извадок од интервјуто во Политика: Треба да разбереме на Балканот дека треба да градиме мостови а не ѕидови, не може преку ноќ историјата што сме ја учеле да ја избришеме,
Прочитајте повеќе