Skip to content

Претседателката на ЛДП, Моника Зајкова, гостинка во “Утрински печат“

Претседателката на ЛДП, Моника Зајкова, гостинка во “Утрински печат“

 Заедно можеме да се бориме за интересите на државата и секој може да придонесе за подобро општество. Гостување во Утрински печат. …
Прочитајте повеќе