Skip to content

Претседателката на ЛДП, Моника Зајкова, гостин во “Студио 10“ на ТВ24

Претседателката на ЛДП, Моника Зајкова, гостин во “Студио 10“ на ТВ24

Успешна либерална приказна се креира и со младите и со искусните. Време е заедно да ги поставиме либералните патокази. Гостување во Студио 10 на 24 вести.
Прочитајте повеќе

Работен состанок ЛДП – НДИ: Добрата соработка треба да продолжи.

Денес во просториите на Либерално Демократска Партија ЛДП се одржа работен состанок на кој присуствуваа претседателката на ЛДП, Моника Зајкова, членовите на работната група за родова еднаквост од ЛДП, Билјана
Прочитајте повеќе