Skip to content

Хрватска во Шенген е одлична вест, ветото врз Бугарија и Романија е срам за ЕУ!

Хрватска во Шенген е одлична вест, ветото врз Бугарија и Романија е срам за ЕУ!

ЛДП ја поздравува одлуката на Европскиот совет за правда и внатрешни работи да го одобри членството на Хрватска во Шенген зоната од 1 јануари 2023. Им честитаме на пријателите и
Прочитајте повеќе