Skip to content

Видео честитка: Нека 2023 биде година на забрзан економски раст и развој

Видео честитка: Нека 2023 биде година на забрзан економски раст и развој

Видео честитка: Нека биде година на забрзан економски раст и развој Да бидеме обединети, храбри и гласни, да преземеме акција денеска за подобра иднина за нас и нашите поколенија .
Прочитајте повеќе

Зајкова: За конкретни резултати потребно е политичка волја и консензус

За конкретни резултати потребно е политичка волја и консензус. Постојат недопирливи политички моќници, одговорноста мора да има име и презиме е пораката за 2023 во денешното интервју за Макфакс.  
Прочитајте повеќе

Хрватска во Шенген е одлична вест, ветото врз Бугарија и Романија е срам за ЕУ!

ЛДП ја поздравува одлуката на Европскиот совет за правда и внатрешни работи да го одобри членството на Хрватска во Шенген зоната од 1 јануари 2023. Им честитаме на пријателите и
Прочитајте повеќе

ЛДП останува доследна на својата заложба

Либерално-демократската партија останува доследна на својата заложба истакната во нашата резолуција, која АЛДЕ ја усвои викендов на Советот во Братислава. Со оваа резолуција бараме целосно укинување на роамингот час поскоро,
Прочитајте повеќе

Лидемци во борба за подобри студентски услови

На меѓународниот ден на студентите, либерал-демократите од заедно со Mladi PSG – Omladina Pokreta slobodnih građana од и @nasi mladi од го покренаа прашањето за студентските услови во регионот. Студентите
Прочитајте повеќе